GDPR-efterlevnad

Appen som används för att säkerställa GDPR, LGPD, CCPA-CPRA, VCDPA, CPA, CTDPA, APPI, PIPEDA efterlevnad av denna webbplats, samlar in din IP och e-postadress för att kunna bearbeta data. För mer se integritetspolicy och användarvillkor

Datakorrigering

Du kan använda länken nedan för att uppdatera dina kontouppgifter om de inte är korrekta.

dataportabilitet

Du kan använda länkarna nedan för att ladda ner all data vi lagrar och använder för en bättre upplevelse i vår butik.

Tillgång till personuppgifter

Du kan använda länken nedan för att begära en rapport som innehåller all personlig information som vi lagrar åt dig.

Rätt att bli bortglömd

Använd detta alternativ om du vill ta bort dina personliga och andra uppgifter från vår butik. Tänk på att den här processen kommer att radera ditt konto, så att du inte längre kommer att kunna komma åt eller använda det längre.

Högkvalitativa tvålar med naturliga råvaror och en hållbar filosofi

Vi växte upp i Alperna och nu är våra hjärtor där liksom i den orörda
naturen i Norrland. Så har vi beslutat oss för att använda vårt
naturintresse för björk och olika växter för våra naturprodukter.

Björken är den främsta och viktigaste ingrediensen i våra produkter. Dess råvaror, som kommer från Lapplands orörda natur, handplockas och bearbetas noggrant. Vi är väldigt måna om att använda kända örter som växer i vår trädgård i Tyrol, som ringblommor, pepparmynta, brännässla, citronmeliss och lavendel.

 • Naturliga råvaror

  Naturliga råvaror är av stor betydelse för oss. Vi använder högkvalitativa växtbaserade ingredienser som är omsorgsfullt insamlade och handplockade i vår egen skog i Lappland. Dessutom får vi lite råvaror från vår trädgård i Tyrolen. Detta hållbara tillvägagångssätt gör att vi kan säkerställa att endast de bästa och renaste materialen ingår i våra produkter.

 • 100% fri från palmolja

  Att undvika palmolja är viktigt för oss. Palmolja är förknippat med negativa miljömässiga och sociala effekter. Vi undviker därför helt att använda palmolja i våra produkter. Istället förlitar vi oss på alternativa vegetabiliska oljor och fetter för att erbjuda hållbara och miljövänliga produkter. Våra kunder kan njuta av våra palmoljefria produkter med gott samvete och aktivt bidra till att skydda naturen.

 • 100 % mikroplastfri

  Det är väldigt viktigt för oss att vår kosmetika är 100% fri från mikroplast. Du kan vara säker på att vi vårdar din hud på ett naturligt sätt, utan att använda skadliga plastpartiklar. Våra mikroplastfria tvålar erbjuder dig effektiv och högkvalitativ rengöring för ditt ansikte, hår och kropp samtidigt som de skyddar vår miljö. Med ditt medvetna köpbeslut stödjer du inte bara din egen hälsa, utan också skyddet av vår natur. Skäm bort dig själv och hjälp till att skapa en mer hållbar framtid.

 • 100% fri från nanopartiklar

  Skyddet av din hälsa och vår miljö är vår högsta prioritet. Det är därför mycket viktigt för oss att våra produkter är 100 % fria från nanopartiklar. Nanopartiklar kan ha potentiellt skadliga effekter och vi vill se till att du kan använda våra produkter med tillförsikt. Vår nanopartikelfria formulering garanterar dig en ansvarsfull och hälsoorienterad användarupplevelse.

 • Hållbar förpackning

  Vi lägger stor vikt vid hållbara förpackningar eftersom det är en viktig del av vårt miljöansvar. Genom att använda återvinningsbara eller biologiskt nedbrytbara material minimerar vi vårt ekologiska fotavtryck och skyddar naturen. Våra förpackningar är miljövänliga och hjälper till att spara resurser och minska avfallet.

Vad betyder vild samling?

Naturens skönhet återspeglas i våra tvålar. Det är viktigt för oss att använda högkvalitativa och naturliga ingredienser. Därför hämtar vi våra ingredienser från björken med hjälp av den vilda insamlingsmetoden. Genom noggrant utvalda platser och i nära samarbete med erfarna samlare möjliggör vi en hållbar skörd i orörda områden. Detta tillvägagångssätt säkerställer inte bara den optimala kvaliteten på våra produkter, utan bidrar också till bevarandet av naturliga livsmiljöer. Vi är stolta över att kunna säga att våra tvålar kombinerar naturens skatter på ett miljövänligt och etiskt sätt.

tillverkning

Vår dotter Verena är mycket involverad i produktionen av våra tvålar. Som Buntfink ekologisk kosmetika- och tvåltillverkare i Nassereith, Tyrolen, lägger vi stor vikt vid högsta kvalitet i produktionen.

Våra tvålar är omsorgsfullt och kärleksfullt bearbetade med högkvalitativa råvaror från vild skörd eller ekologisk kvalitet. Detta gör det möjligt för oss att uppnå maximal effektivitet och ekonomisk användning av våra produkter.