impressum

IONA Natur-Handelsbolag
Executive director: Florian Kapelari, Gabi Kapelari
Nappsjö 14
91791 Dorotea
Sweden
Email: info@iona-bjork.se
Phone: +43676848068848
Shareholder: Florian Kapelari, Gabi Kapelari
Register Court & Register Number: 969793-4173
Sales tax identification number: SE969793417301

Responsible for content: Gabi & Florian Kapelari

European Commission Online Dispute Resolution (OS) platform for consumers: https://ec.europa.eu/consumers/odr/. We are not willing or obliged to participate in a dispute settlement procedure before a consumer arbitration board.

krav

Om varan är felaktig eller skadad har du 14 dagar från beställningsdatum på dig att returnera varan. Produkter ska returneras oöppnade. Vänligen inkludera följesedel eller faktura. Vänligen klaga på skadade paket direkt till leveransföretaget.

Returpolicy

Som konsument har du rätt att ångra din beställning inom 14 dagar. Returfraktkostnaden står då för dig. Vi återbetalar dig endast kostnaderna om vi får tillbaka produkterna till oss oskadade och oanvända. Vi betalar inte tillbaka leveranskostnader.

Leveranstiden

Vi håller leveranstiderna så korta som möjligt. Normalt kommer vår leverans mellan 3 och 14 dagar efter beställning. Denna leveranstid gäller alla produkter som vi har i lager. Produkter som vi måste tillverka eller beställa kräver längre leveranstid. I detta fall kommer vi att informera dig via e-post om det förväntade leveransdatumet utan förpliktelser.

Om paketet inte accepteras eller hämtas.

I detta fall kommer paketet att returneras till oss. I detta fall förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för hantering och frakt. Vi debiterar minst €25 för varje paket som inte accepteras.